Fotografie & Styling by Kim
Vastgoedfotografie & Verkoopstyling
 

Diensten

U wilt toch ook uw woning snel en tegen de beste condities verkopen?  Kies dan voor een professionele woningpresentatie  bestaande uit de volgende onderdelen: 

Vastgoedfotografie

Een optimale presentatie is hét visitekaartje van uw woning. Met oog voor detail breng ik de sterke punten van uw woning in beeld. Iedere foto spreekt voor zich en dient een potentiële koper te raken. Naast het fotograferen van uw woning speelt ook de ligging en omgeving een belangrijke rol.
Een perfecte aanvulling op uw presentatie vormt de hoogtefotografie waarbij de ligging en directe omgeving van de woning beter in beeld gebracht worden.
Het maken van sfeerfoto's of het vastleggen van de bijzondere details van uw woning vormen de kers op de taart.
Als licht dé succesfactor is, dan is avondfotografie dat zeker ook! Heeft uw woning een tuin met lichtplan? Dan is het zeker de moeite waard om uw woning in het donker te fotograferen, als fraaie aanvulling op uw woningpresentatie.
Geef potentiële kopers een goed beeld van uw woning door 360 graden fotografie.


Videofilm

Wilt u net dat beetje extra? Dan is een videofilm van uw woning en omgeving een absolute must. Creatief, onderscheidend en bijzonder sfeervol. Woont u dichtbij het strand, de zee of een natuurgebied? dan zoeken we het hogerop en is de dronefilm een uitermate geschikt product om de omgeving van uw woning in beeld te brengen.  


Inmeten plattegrond

Natuurlijk kan een plattegrond niet ontbreken in uw woningpresentatie. Deze wordt op vakkundige wijze volgens de geldende NEN 2580 meetinstructie ingemeten en voorzien van een inhoudsberekening.


Verkooptekst opstellen

Uw woning verkopen doet u niet alleen met foto's en een plattegrond, ook een klinkende verkooptekst mag niet ontbreken. Wat zijn de USP's van uw woning of de ligging ervan? Vertel het voort! 


Stylingadvies 

Mist uw woning nét die finishing touch? Of heeft u toch graag een professionele visie op de uitstraling van uw woning voordat er foto's worden gemaakt? Ik voorzie u graag van advies.